welcome  
       
 

Plats
Valet att gifta sig i Sälenfjällen kom naturligt. Vildmarken känns påtaglig och omgivningarna betyder mycket för oss. Möjligheten till trevligt boende och god mat gjorde det enkelt att välja en bröllopshelg inspirerad av fjäll och natur.

Boende
Vi har bokat hela Gammelgården i Sälenfjällen för boende och mat från fredag kväll den 14:e september till söndag eftermiddag den 16:e september. Två vuxna samt ett par små barn får plats i varje rum. Är du ensam kan du få dela rum med en annan trevlig gäst. För varje rum blir det en kostnad på 2000 kr som betalas på plats till Gammelgården, de tar de vanligaste korten. Husdjur är tyvärr inte tillåtna på Gammelgården, dock kan det lösas, hör av er!

Vigsel
Vigseln kommer att äga rum på eftermiddagen den 15:e september 2007 utomhus. Mer exakt klockslag och plats meddelas när ni har anlänt till Gammelgården på fredagskvällen.

Klädsel
Vi rekommenderar kläder i vilka ni kan röra er ledigt i skog och mark, samt gummistövlar på fötterna. Till middagen passar det bäst med kavaj, gärna ljus.

Mat och dryck
Mat och alkoholfri dryck ingår under hela helgen. Är ni allergiska mot något eller är vegetarianer, meddela det när ni anmäler er. Bröllopsmiddag kommer att serveras på Gammelgården på lördagskvällen. Till denna måltid serveras det öl eller vin efter önskemål.

Fotografering
Ni får väldigt gärna ta med er kameror och fotografera under hela helgen, enda tillfället vi önskar ni är lite återhållsamma är under själva vigseln. Strax efter vigseln kommer det finnas tid och utrymme för att ta foton. Gruppfotograferingen ser vi med glädje fram emot.

Barnvakt
Om behov finns kan barnvakt ordnas under vigseln samt bröllopsmiddagen. Hör av er så snart som möjligt!

Presentöppning
Öppning av eventuella gåvor kommer att ske på söndag förmiddag, dock är den bästa gåvan att ni närvarar vid bröllopet.

Vägbeskrivning till Gammelgården
Enklaste sättet att komma till Gammelgården är att ta riksväg 71 till Sälen, vid rondellen i Sälen tag till vänster upp på fjället. Efter ca 9 km ligger Gammelgården på höger sida. Har ni problem att ta er hela vägen till Sälen, hör av er så kan vi ordna hämtning i tex Mora eller Malung.